6 år sedan katastrofen

Den 11e mars var det som bekant 6 hela år sedan Fukushima-katastrofen och det ville vi sedvanligt påminna om i Karlstad på årsdagen. I år stod vi bredvid Gustav Frödings staty ungefär 50 meter ifrån Soltorget och trots att vi inte stod på Soltorget så välsignades vi med ett mycket behagligt och soligt väder. Det delades ut fika bestående av soltårtor, kaffe och nyponsoppa och flera talare kom och förde vidare sina åsikter inför ett hundratal besökare. En gemensam nämnare gick genom samtliga talare: Det finns alternativ till kärnkraften och det blir allt svårare för kärnkraftsförespråkare att finna legitimitet och stöd.
Kärnkraftens tid rör sig inte allt för långsamt mot sitt eget slut. Under manifestationens gång har det tagits många fina bilder som man kan Se Här
VMK tackar alla besökare och deltagare med funktionärer, musiker och talare som kom och gjorde manifestationen möjlig. Inte nog med att vi drog till oss Karlstadsbornas uppmärksamhet; alla de stora medierna i Karlstad, VF, NWT och SVT har skrivit om oss, vilket kan Ses Här.

Inläggsförfattare: Adam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.