Fest

Välkommen till fest med Värmland mot Kärnkraft den 2 maj!

Manifestationen mot kärnkraft den 15 mars i Karlstad blev tack vare gott samarbete väldigt lyckad. Efteråt var alla arrangörer väldigt trötta men nu har vi vilat oss lite och tycker att det är dags att fira våra framgångar. Kärnkraften är långt ifrån avvecklad, så det finns mycket kvar att göra, men tillsammans har vi lyckats få upp kärnkraftsfrågan i dagsljuset – åtminstone i Värmland. Det måste firas!

Föreningen Värmland mot Kärnkraft bjuder därför in till FEST fredagen den 2 maj i Norrstrandskyrkans församlingshem, adress: Drottning Kristinas väg 7, Karlstad. Start kl. 18.00.

Här är en karta

Välkomna är alla som hjälpte till på manifestationen samt alla intresserade, medlemmar och icke-medlemmar, gamla och nya och ni som kanske bara är nyfikna på vilka vi är och vad vi gör. Tanken är att vi ska ha en gemensam kväll där vi lär känna varandra, spånar kring framtida aktiviteter, träffas och har trevligt.
Vi bjuder på vegetarisk soppa, smörgås och ”Atomkraft – nej tack” –tårta!

Alla är välkomna, men det är viktigt att du anmäler dig så att vi kan planera med mat och fika. Skicka ett mejl till kontakt@varmlandmotkarnkraft.se eller till mig (Bernhard) här på facebook. Gör det före den 30 april. Ange om det finns någon kost du inte tål eller om du har speciella behov, t.ex. av tillgänglighet. Meddela också om du vill ta med ditt/dina barn, så kan vi se om vi kan hitta anpassade aktiviteter för dem!

Välkomna!

Inläggsförfattare: Bernhard