Nyhetsbrev 2019-10-21

FIKATRÄFF MED VMK LÖRDAG DEN 26 OKTOBER KL 13!

Värmland mot Kärnkraft

kontakt@varmlandmotkarnkraft.se
www.varmlandmotkarnkraft.se
www.facebook.com/groups/fkrkd/

Bankgiro 136-8695

2019-10-21

Hej kärnkraftsmotståndare,

Välkomna till detta Nyhetsbrev, alla ni som skrev upp er när vi stod på torget den 12 oktober. Det var en givande dag, med många medlemmar som hjälpte till och många spännande diskussioner. Här kommer en påminnelse om vår kommande träff.

FIKATRÄFF MED VMK LÖRDAG DEN 26 OKTOBER KL 13
PÅ BIBLIOTEKET, plan 2, Västra Torggatan 26, KARLSTAD.

Alla välkomna. VmK bjuder på fika. Vi diskuterar och lär av varandra hur vi bäst ska bemöta den uppblossade och tämligen polariserade debatten om mer kärnkraft hos M, KD och SD.

I verkligheten blir kärnkraft allt mindre lönsam när förnybar energi ständigt blir billigare och smarta lösningar för elöverföring och lagring blir fler. Liv Jofjell från VmK har försökt bemöta moderaters vilja att ”värna” kärnkraften i en debattartikel i NWT. Debattartiklar är inte låsta, så läs inlägget från VmK genom att klicka på länken: https://www.nwt.se/2019/10/15/replik-hur-mycket-ar-moderaterna-beredda-att-betala-extra-for-el-fran-karnkraft/?

Fler röster och inlägg behövs!

ENGAGERA DIG I VÄRMLAND MOT KÄRNKRAFT

Vi är den kärnkraftskritiska rösten från Värmland. Vi behöver fler som hjälps åt och hörs, när kärnkraftsförespråkarna försöker försena den omställning som är nödvändig för att hejda klimatförändringarna.

Medlemskap i Föreningen Värmland mot Kärnkraft kostar 100 kr, för studerande 50 kr. Betala till föreningens bankgiro, glöm inte att skriva ditt namn i meddelanderutan till mottagaren. Om du är ny medlem: skicka ett mejl med din adress och ditt telefonnummer till kontakt@varmlandmotkarnkraft.se. Ditt medlemskap är ett viktigt personligt ställningstagande och ett stöd för en framtid utan dyr, farlig och onödig kärnkraft.

Föreningen Värmland mot Kärnkraft följer regler för datasäkerhet och lämnar inte ut dina kontaktuppgifter till någon annan, vare sig företag, organisation eller privatperson.

Läs Nyhetsbrevet i sin helhet, här;
http://varmlandmotkarnkraft.se/wp-content/uploads/2019/10/Nyhetsbrev-2019-10-21.pdf

Inläggsförfattare: Adam