VMK FYLLER TIO ÅR!

SYND ATT VI BEHÖVS – BRA ATT VI FINNS.

2021-09-14

Hej medlem,

Det är tydligt att det behövs en folkbildning om kärnkraftens risker och följder i Sverige. För några dagar sedan gick moderaternas Ulf Kristersson i sitt sommartal hårt ut med mer kärnkraft som det enda konkreta bidraget för att lösa klimatkrisen, utan att ett ögonblick nämna vare sig kostnader, risker, avfall eller alternativ. De andra partierna på samma kant är lika entusiastiska. Vi lär få räkna

med att kärnkraften kan bli en valfråga nästa år. En anti-kärnkraftsrörelse behövs i Sverige. Föreningen Värmland mot Kärnkraft, som vill vara en sådan röst i Värmland, har nu funnits i tio år och vi hoppas att du vill vara med och fira detta. Kom också med dina tankar och idéer om hur vi bäst ska kunna bemöta kärnkraftslobbyn under det kommande året!

Välkommen till årsmötet

Torsdag den 23e september kl 18

Studiefrämjandet, rum 216, Gjuteriet, Verkstadsgatan 1, Karlstad

Som vanligt försöker vi klara av årsmötesformaliteterna snabbt, sedan fikar vi, firar med tårta och pratar om vad vi ska göra under nästa verksamhetsår.

Årsmötet är öppet för alla sympatisörer, men det här brevet riktar sig enbart till dig som är medlem (med rösträtt) – dina synpunkter är viktiga!

Läs nyhetsbrevet i PDF-format här;
http://varmlandmotkarnkraft.se/wp-content/uploads/2021/09/Nyhetsbrev-2021-09-14.pdf

Inläggsförfattare: Adam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.